Fotbalistul Vasile Mogoș, născut în Vaslui, dar cu bunici în localitatea Moara Domnească, a făcut, de curând, o surpriză plăcută echipei de liga a patra din satul natal al tatălui său, oferind mai multe mingi de fotbal.

Jucătorul a participat și la campania inițiată de Asociația Județeană de Fotbal, intitulată ”Fotbal din suflet, pentru copii”, tricoul de joc al acestuia fiind scos la licitație, iar suma să fie donată acțiunii caritabile.

El a promis că va ajuta și pe viitor echipa de fotbal din Moara Domnească.

Vasile Mogoș a plecat de la vârsta de 7 ani, alături de familie, în Italia: ”Când am ajuns în Italia, în 1999, tata m-a dus la școala de fotbal din San Damiano. Nu înţelegeam limba încă, dar mingea o înţelegeam. Aşa că am muncit şi uşor, usor am reuşit sa învăţ şi limba şi totul a devenit mai usor. Pentru mine, Italia a fost începutul unei aventuri: fotbalul”.

În toată cariera lui a evoluat în ligile inferioare din Italia, la echipe precum Asti, Real Vicenza, Delta Port Tolle, Lumezzane, Teramo, Reggiana, Ascoli și acum la Cremonese. 

În 2007 a fost la un pas sa revină in fotbalul românesc, la Vaslui. Dar antrenorul de atunci Dorinel Munteanu a avut alte preferinţe.

“De ce nu s-a făcut transferul? La asta nu aş şti să vă răspund, ar trebui sa îl întrebaţi pe tatăl meu. A fost acum multă vreme, chiar nu ştiu de ce nu am semnat cu Vasluiul. Oricum pentru mine nu mai contează fiindcă sunt multumit de parcursul meu”, a precizat jucătorul, care a fost pe lista provizorie a selecționerului Cosmin Contra la începutul acestui an.

Vasile Mogoş este fundaş şi joacă la Cremonese, unde a fost titular, jucând 34 de partide şi reuşind să înscrie şi şase goluri.

De curând, vasluianul a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare, după ce a fost implicat într-un scandal într-un club de noapte pe vremea când evolua la Reggiana. Decizia nu este definitivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here