Claudiu Dediu a făcut cel mai bun meci al sezonului, chiar în decisivul cu CSM Alexandria, de la turneul de promovare.

Interul stânga a marcat 12 din cele 27 de goluri ale vasluienilor, iar unele dintre acestea au cântărit foarte mult în victoria obținută de CSM Vaslui.

”E o bucurie și onoare, însă pe primul plan este echipa. Cu toții am muncit pentru a obține victoria și promovarea”, a declarat, în exclusivitate, Claudiu Dediu.

Handbalistul, ajuns la vârsta de 36 de ani, se află la prima promovare în Liga Națională. El a acceptat proiectul Primăriei și a luat-o de jos, chiar dacă în CV-ul său sunt participări în EHF Cup și Challenge Cup.

”Sunt la prima promovare. Nu am jucat până acum în Divizia A. Însă, trăiesc o bucurie imensă. Mă bucur enorm că am revenit în Liga Națională, acolo unde ne este locul. Dedicăm promovarea tuturor susținătorilor noștri, acelor oameni minunați din Vaslui, care vin și ne susțin meci de meci”, a precizat Claudiu Dediu.

Jucătorul recunoaște că nu a fost cel mai bun meci al echipei sale, însă miza promovării și-a spus cuvântul: ”Nu am făcut cel mai bun joc al nostru. A fost mai mult un meci de uzură. Important că noi am fost peste adversari și ne-am atins obiectivul”.

Claudiu Dediu este născut la Vaslui, fiind produs al Liceului cu Program Sportiv, iar debutul la seniori l-a făcut la Moldosin Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here