Leonard Bibirig a reușit, după numai un an, să readucă handbalul vasluian în prima ligă.

Tehnicianul recunoaște că a trecut prin mari emoții la meciul cu Alexandria, însă victoria Vasluiului este pe deplin meritată.

”Era și normal să fie un alt meci. Alexandria a venit la Ploiești să-și vândă cât mai scump pielea. A mai fost și presiunea mizei jocului! Într-un singur meci puteam pierde tot ce am construit frumos într-un an. Însă, băieții au dat dovadă de maturitate și au obținut o victorie frumoasă. Important e că ne-am atins obiectivul. E victoria lor și îi felicit pentru asta! Este rezultatul muncii noastre de un an”, a declarat, pentru sportactual.ro, Leonard Bibirig.

Legat de meciul de mâine cu Reșița, antrenorul vasluienilor a precizat că ”voi folosi jucătorii care au evoluat minute puține atât la turneul semifinal, cât și în acest meci. Merită să joace, fiindcă întreg grupul a contribuit la performanța obținută”.

Acesta se gândește deja la meciurile din Liga Națională.

”Mulțumesc Primăriei și Consiliului Local pentru sprijin. Deja ne gândim la noul sezon. Important ca împreună cu finanțatorii echipei să căutăm soluții și să pregătim cât mai bine debutul în Liga Națională”, a spus Bibirig.

Leonard Bibirig se află la a doua promovare cu Vasluiul, din postura de antrenor. Prima promovare a fost cu HC Vaslui în 2014.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here