CSM Vaslui se numără printre cele 12 finaliste ale Campionatului Național de futsal U19.

Formația vasluiană a câștigat barajul cu Sporting Dărăbani. După ce au pierdut în tur, scor 1-4, botoșănenii nu au mai avut curaj să se prezinte la meciul de astăzi de la Vaslui, pierzând la masa verde, scor 5-0.

”Performanța vine după doar un an de la înființarea clubului nostru. Mulțumim staff-ului tehnic și jucătorilor, pentru bucuria adusă prin această calificare meritorie. CSM Vaslui va fi mereu un sprijin pentru cei care doresc să facă performanță și nu vom înceta să încurajăm, să sprijinim și să promovăm sportul de performanță în rândul comunității noastre. Mulțumim profesorilor de la Colegiul Economic ”Anghel Rugină”, Liceul ”Mihail Kogălniceanu”, Liceul ”Emil Racoviță” și Liceul cu Program Sportiv, pentru că au fost înțelegători și au învoit componenții echipei noastre, de fiecare dată când a fost nevoie. Mulțumim Primăriei și Consiliului Local Vaslui, pentru încredere și sprijinul financiar acordat!”, a declarat Bogdan Cristea, directorul CSM Vaslui.

Amfitrionii acestei calificări sunt-Portari: Ștefan TIMOFTICIUC, George ANDONE, Ionuț TABARDAU; Jucători: Vlăduț DUDĂU, Alex BĂDIȚ, Andu MANOLACHI, Ștefan MIHĂILĂ, Pavel MĂNĂLĂU, Eduard VĂLEANU, Răzvan ANGHEL, Octav ANDRUȘCĂ, Ionuț OGRINJI, Alex CIOLACU, Andrei COVĂCEL, Vlăduț MOCANU (golgheterul echipei); Antrenor: Remus MUSTĂȚEA Delegat: Simion CHIRICĂ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here