Fotbalistul egiptean de top, care a evoluat la Atletico Vaslui, în liga a treia, a părăsit România de doi ani, însă tot cu gândul la meleagurile vasluiene.

”Mi-e dor de România, mai exact de Vaslui și Bârlad, și de toți prietenii mei de acolo”, suspină jucătorul ajuns la vârsta de 39 de ani.

Egipteanul, vedetă în țara natală, are o poveste interesantă în spate. La 34 de ani a plecat din dragoste departe de familie, de prieteni și de țara unde a crescut și a cunoscut succesul în fotbal.

Sportivul s-a îndrăgostit lulea de o româncă pe care a cunoscut-o pe internet, iar după câteva vizite scurte ale femeii în Egipt, a decis să se mute în România, să fie lângă ea.

Având o vârstă considerată înaintată pentru practicarea sportului rege, fotbalistul a jucat în România doar la nivelul ligii a treia și s-a făcut remarcat printre colegii lui mult mai tineri.

”Experiența din fotbalul românesc a fost una bună și mă bucur că am jucat în campionatul României. Mi-aș fi dorit să fac pasul în liga a doua cu Atletico Vaslui, dar nu s-a putut, așa că m-am întors în Egipt”, a precizat jucătorul.

Departe de România, Hany încă mai este conectat la fotbalul vasluian, urmărind cu atenție rezultatele echipelor din campionatul județean. Acesta și-ar dori să vadă de la vară o reprezentantă a Vasluiului în liga a treia: ”Nu pot uita niciodată Vaslui și fotbalul de acolo. Dacă aș primi o ofertă de la Vaslui, m-aș întoarce cu plăcere. Mi-aș dori să ajut la promovarea echipei în liga a treia, apoi în liga a doua. De ce nu, chiar în prima ligă. Vaslui are acest drept și merită să fie în prim planul fotbalului din România”.

Chiar dacă are 39 de ani, jucătorul se simte încă în formă.

”Cred că nu o să termin prea curând cu fotbalul. Muncesc și alerg foarte bine. În felul acest îmi păstrez tot timpul prospețimea”, a completat Hany Ragab.

În prezent, egipteanul evoluează la Al Jazeera SC, în liga secundă din țara natală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here