Smaranda Mihăilă, handbalistă de performanță la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui, junioare 3, este olimpică la istorie.

Ea este titulară în echipa antrenată de profesoara Maria Ostan, cu care participă la turneul Valoare din acest an.

Smaranda, elevă în clasa a 9-a la Liceul ”Mihail Kogălniceanu” (LMK) Vaslui, a obținut locul al 3-lea la faza națională a Olimpiadei de istorie.

Performanța este una notabilă, fiind cel mai bun loc ocupat de un elev din județul Vaslui, ea având peste 70 de elevi concurenți din țară.

”Din punctul meu de vedere, această ediție a olimpiadei de istorie s-a remarcat prin buna organizare, astfel că am fost plăcut surprinsă de implicarea celor ce au făcut posibilă desfășurarea celei de-a 42-a ediții. În ceea ce privește subiectele, pot spune că nu au fost cele mai accesibile, dar sunt sigură că experiența participării și la ediția anului trecut m-a ajutat enorm și a facilitat obținerea unui rezultat bun, pe care de altfel nu l-aș fi obținut fără muncă și fără ajutorul și implicarea profesorului meu. În concluzie, pot spune doar că cele 4 zile petrecute la Drobeta Turnu-Severin au fost o experiență plăcută și interesantă, experiență de care mi-aș dori să se bucure și alți elevi participanți la olimpiadele naționale”, a declarat Smaranda Mihăilă.

Vasluianca se află la a doua calificare consecutivă la faza națională a olimpiadei de istorie, obținând deja premii importante pentru județul Vaslui. Ea este pregătită de profesorul Tiberiu Dogariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here