Veteranul Vasluiului, Bogdan Pralea, este optimist înaintea turneului semifinal de la Brașov.

Portarul în vârstă de 43 de ani speră ca echipa să nu aibă probleme de sănătate și cine va fi cel mai proaspăt fizic la ora jocului cu siguranță va câștiga.

”Aștept acest turneu de la începutul sezonului. Important pentru noi e ca tot lotul echipei să fie apt de joc la momentul începerii acestuia. Este nevoie de fiecare jucător, deoarece vom disputa meciurile pe parcursul a trei zile, unde cu siguranță condiția fizică a echipei și starea de sănătate vor fi factori importanți în îndeplinirea obiectivului. Ne-am pregătit enorm pentru acest turneu și nu concep ca să nu ne întoarcem la Vaslui cu trei victorii”, a declarat, pentru sportactual.ro, Bogdan Pralea.

Acesta susține că grupa Vasluiului este destul de echilibrată, unde lupta pentru primele două locuri cred că se va da între CSM și Reșița: ”Important e să tratăm toate jocurile cu maximă seriozitate și să terminăm turneul pe un loc ce va duce la turneul final. O nouă promovare ar aduce Vasluiul acolo unde-i este locul și anume în Liga Zimbrilor”.

Turneul semifinal de la Brrașov are loc în perioada 3-5 mai, la Brașov. CSM Vaslui va debuta în fața HC Odorhei, pe 3 mai, de la ora 10.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here