Printr-o petiție online, fanii FC Vaslui solicită primarului Vasile Pavăl să înlocuiască titulatura echipei de fotbal CSM în FC Vaslui.

Redăm mai jos mesajul postat pe site-ul petitieonline.com:

”Domnule primar Vasile Pavăl,

Comunitatea suporterilor fotbalului vasluian, împreună cu Peluza Nord Vaslui, plătitori de taxe și impozite, ne arătăm susținerea față față de secția de fotbal din cadrul CSM, dar am dori ca aceasta să adere și să adopte treptat, în cel mai scurt timp posibil, valorile echipei care ne-a adus atât mândrie cât și bucurie sufletească, F.C. Vaslui.

În acest sens, există nenumărate exemple în țară, în care echipe cu nume grele, au fost resuscitate și chiar readuse la valoarea lor anterioară, de ex: Timișoara, Argeș, Petrolul Ploiești, chiar și vecinii noștri de la Nord, Politehnica Iași. Ar fi păcat și regretabil ca acest simbol al comunității noastre să fie ignorat, sau încă și mai rău,uitat.

F.C. Vaslui nu poate fi înlocuită în inimile noastre, așa cum istoria nu poate fi ștearsă. Nu lăsați acest fenomen să moară! Spiritul galben-verde trebuie transmis generațiilor viitoare, ca simbol al acestui oraș.

Vă mulțumim și avem încredere în puterea dumneavoastră de înțelegere.”

Până acum au semnat petiția 667 de persoane.

1 COMENTARIU

  1. Aș vrea din tot sufletul să redevină numelele de la CSM Vaslui la FC Vaslui este un nume o echipă cu un istoric impresionant, brandul echipei FC Vaslui trebuie să renască ca un phenix din cenușă care v-a re-nvia din propia cenușă… Felicitări suporterilor pentru inițierea unei petiți online BRAVOOO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here