Bârlădenii sunt așteptați vineri, 26 aprilie, de la ora 18, la un eveniment inedit, organizat de Alfa Club Ciclism Bârlad, cu sprijinul primăriei, intitulat „Cu Bicicleta, Salvăm planeta”.

Organizatorii susțin că după aceste vorbe se ghidează și de această dată, promițând participanților o plimbare cu bicicleta de neuitat prin oraș.

”După cum am promis, în fiecare ultimă vineri a lunii, de la orele 18, toți biciclistii, fie că sunt profesioniști, amatori, începători, experimentați, tineri sau mai în vârstă, sunt asteptați să ne însoțească la o plimbare prin Bârlad. Cu siguranță vă veți face prieteni noi cu care să discutați toate secretele despre pasiunea noastră comună, Bicicleta”, declară inițiatorii evenimentului.

Echipa Alfa Club Ciclism Bârlad va susține câteva lecții de bază despre cum să ne comportăm în trafic, cum să folosim corect bicicleta sau la cererea participanților despre alte subiecte dorite.

Tura de oraș pleacă de la Grădina Publică până la Liceul „Mihai Eminescu „, însă pe parcurs participanții vor descoperi locuri noi, fiind alese și alte trasee.

Această activitate urmărește promovarea sportului, în special al celui pe două roți.

”Mersul pe bicicletă este un pas important pentru a avea un mediu înconjurător mai curat și mai puțin poluat. Vino singur sau cu prietenii, nu-ți uita părinții și bunicii, vino pe bicicletă, role, skate, este un eveniment pentru tine și orașul tău”, este mesajul organizatorilor pentru bârlădeni și nu numai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here