Echipajele feminine ale României au obținut șase medalii, câte două de aur, argint și bronz, la cea de-a 33-a ediție a Memorialului ”Paolo D’Aloja”-International Regatta, cea avut loc pe lacul Piediluco (provincia Terni, Umbria), din Italia.

Printre performere s-au regăsit și cinci reprezentante ale Vasluiui. Este vorba despre Beatrice Mădălina Parfenie (22 de ani, din Bârlad), Roxana-Georgiana Parascanu (21 de ani, din comuna Pogana), Iuliana Buhuș (23 de ani, din comuna Alexandru Vlahuță), Mădălina-Gabriela Cașu (20 de ani, din Huși) și Adriana Ailincăi (19 ani, din comuna Văleni).

Trei dintre ele sunt legitimate la CS Dinamo București, iar alte două la CSM Călărași, toate fiind componente ale loturilor de Tineret și Seniori ale României.

În proba de patru rame (W4-), podiumul a fost ocupat numai de echipaje românești.

Aurul a fost cucerit de echipajul format din Beatrice Mădălina Parfenie, Viviana Bejinariu, Mădălina Bereș și Iuliana Popa (cu timpul 06:55:75), argintul de echipajul format din Cristina Popescu, Amalia Bereș, Mădălina Cașu și Roxana-Georgiana Parascanu (timp scos 06:58:07), iar bronzul de ambarcațiunea condusă de canotoarele Mădălina Hegheș, Geanina Juncănariu, Andreea Budeanu și Iuliana Buhuș (timp scos 07:00:52).

În proba de dublu rame (W2-), Adriana Ailincăi, care a făcut echipă cu Maria Tivodariu, a cucerit argintul (timp scos 03:46:25).

La proba de patru rame (W4-), aurul a fost cucerit de echipajul format din fetele Adriana Ailincăi, Viviana Bejinariu, Mădălina Bereș și Maria Tivodariu (timp scos 06:58:69), în timp ce Mădălina Cașu, Iuliana Popa, Beatrice Mădălina Parfenie și Roxana-Georgiana Parascanu au cucerit medalia de bronz (timp scos 07:03:96).

GALERIE FOTO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here