Echipa națională de seniori a României, cu vasluianul Demis Grigoraș pe teren, a reușit să obțină prima victorie din această campanie de calificări pentru Euro 2020 împotriva naționalei Lituaniei (28-23/ la pauză 16-13).

Într-o atmosferă excepțională creată de iubitorii handbalului din Târgoviște, tricolorii au început partida încrezători în forțele proprii și în planul de meci al antrenorului Manolo Montoya, reușind să obțină un avantaj maxim de 6 goluri pe parcursul primei reprize, oaspeții reușind pe finalul acesteia să reducă diferența la 3 goluri.

Cu toate acestea, pe parcursul reprizei secunde, victoria nu a părut a fi pusă nicicând sub semnul îndoielii, cele 5 goluri diferență de la final, după un meci controlat, dându-le speranță tricolorilor pentru partida ce va avea loc duminica aceasta în Lituania.

De remarcat că Demis Grigoraș a fost cel mai bun de pe teren, cu 8 goluri marcate.

„A fost muncă de echipă! Din momentul reunirii până șa finalul partidei am muncit din greu și ne-am dorit foarte mult victoria. Din fericire, a fost ziua noastră, ne-am simțit foarte bine pe teren, iar la sfârșitul partidei ne-am putut bucura”, a declarat Demis Grigoraș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here