CS ”Kentai Dojo” Bârlad s-a întors cu medalii de la Campionatul European de Jiu Jitsu Brazilian.

Cea mai importantă performanță a fost obținută de Cristina Buganu, care a devenit campioană europeană la categoria de vârstă 12 ani, -60 kg.

Alți șase sportivi ai clubului au obținut medalia de argint. Este vorba despre Gabriel Bangrazi (9 ani, – 26 kg), David Grăjdeanu (11 ani, 36 kg), Dragoș Chiric (11 ani, – 30 kg), Daniel Sălceanu (18 ani, – 50 kg), Patrisia Roșu (12 ani, – 55 ani) și Andrei Popa (12 ani, – 40 kg), care sunt vicecampioni europeni.

Răzvan Sălceanu (15 ani, – 75 kg) a cucerit medalia de bronz.

”Suntem foarte mulțumiți de evoluția copiilor noștri, mai ales că ne pregătim pentru Cupa Danubius, ce se va desfășura pe 20 aprilie, la Brăila, iar aceste rezultate arată că suntem pregătiți. Țin să îi felicit pe sportivi pentru rezultatele extraordinare aduse clubului și Bârladului, iar părinților le mulțumesc pentru susținere”, a declarat sensei Daniel Vasilache, președintele Clubului Sportiv „Kentai Dojo” Bârlad.

La competiție s-au înscris 40 de cluburi din țară și din alte 14 state europene, cu peste 400 de sportivi, pe mai multe categorii de vârstă și greutate. „Kentai Dojo” Bârlad a participat cu un lot format din opt sportivi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here