Echipa feminină a Liceului ”Mihail Kogălniceanu” (LMK) Vaslui a obținut medaliile de bronz la faza regională a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la volei, liceu.

Elevele pregătite de profesoara Tincuța Posteucă a fost peste o parte din centrele de performanță la volei, cum ar fi Bacău și Iași.

Vasluiencele au terminat pe locul 2 în grupă, după o victorie cu campioana județului Iași, 2-0 la seturi, fiind învinse de campioana județului Suceava, 0-2 la seturi.

În finala mică, LMK Vaslui a trecut de campioana județului Bacău, 2-0 la seturi, clasându-se pe locul 3 la etapa zonală, ce a avut loc la Piatra Neamț, patria voleiului din zona Moldovei.

De remarcat faptul că elevele de la ”Kogălniceanu” au ajuns la această fază grație sprijinului financiar oferit de Deliciosul de Vaslui, prin Grupul de firme SAFIR.

De altfel, Deliciosul de Vaslui este de ani buni susținătorul echipelor de volei de la LMK, sprijinindu-le inclusiv cu achiziția de echipament și materiale sportive.

Profesoara Tincuța Posteucă mulțumește pe această cale conducerii SAFIR Grup, pentru parteneriat, dar și Inspectoratului Școlar, conducerii și profesorilor de la LMK, care au înțeles să susțină copiii în atingerea unor performanțe sportive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here