Fenomenul Exatlon a ajuns și la Vaslui, privilegiați fiind elevii Școlii ”Ștefan cel Mare”.

Profesorii de sport Luminița Vârlan și Mihaela Lefter au pus la cale un concurs aproape ca cel din Republica Dominicană.

Și nu au venit cu mâna goală în Sala Sporturilor, ci cu doi dintre eroii Exalton, sezonul 2, Ciprian Silasi și Iulian Pâtea.

”Ziua micilor războinici” s-a bucurat de un real succes, peste 500 de copii și părinți luând loc în tribuna polivalentei vasluiene și bucurându-se de sport și mișcare.

Copiii de la clasele primare și a V-a au avut de parcurs un traseu cu obstacole, împărțiți pe echipe. Organizatorii au gândit un traseu accesibil pentru fiecare categorie de vârstă.

Cei doi invitați, Ciprian Silasi și Iulian Pâtea, au reușit să-i implice în activitate și pe părinți, care au răspuns provocărilor.

”Scopul principal al acestei acțiuni a fost atragerea copiilor spre sport, spre mișcare. Este esențial să înțeleagă de la vârste cât mai mici beneficiile sportului”, a declarat Luminița Vârlan.

Au fost trei ore de multă mișcare, copiii dansând și distrându-se alături de eroi, care nu au scăpat de sesiunea foto și autografe.

Prezentatorul evenimentului a fost Lucian Onciu, care a promis că va aduce Exatlon, în parteneriat cu Primăria, și la Zilele Vasluiului din această vară, când vor avea acces toți vasluienii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here